Navigáció
Eladó Panellakás, Debrecen, Sestakert
Csak nálunk
Alapterület 54 m2
Szobák száma
42.9 millió Ft
Adatlap száma 20000035
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Építési mód: Panel
  • Állapot: Átlagos
  • Emelet: 1. Emelet
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Távfűtés
  • Kilátás: Parkra néző
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

***RENDKÍVÜLI ADOTTSÁGÚ PANELLAKÁS***


 
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, használja ki az alkalmat! 
 
Eladó ELSŐ EMELETI, az egyik LEGJOBB ALAPRAJZI elrendezésű 2 szobás, ERKÉLYES, 54 m2-es panellakás KIVÁLÓ LOKÁCIÓBAN, a 2-es villamos Doberdó utcai megállója közvetlen közelében, mégis csendes, parkos részen!
A lakás a Görgey utca Doberdó utcai felőli végén található, így a 2-es villamos megállója kb. 1 perces sétával elérhető. A közelben több egyetemi Campus is található: Agrár, GTK, Egyetem Főépülete. A lokáció a zöld környezet mellett a megközelíthetőség szempontjából is kiváló, hiszen a 35-ös számú főútvonalon elhagyva Debrecent, azonnal rá tudunk fordulni az M35-ös autópályára. 
A lakás az ingatlanpiacon a LEGKERESETTEBB, 1. emeleti szinten található. Az ingatlan alatt a földszinten is lakások találhatók, így alulról és felülről is fűtött terek veszik körül. A távhő által biztosított radiátoros fűtés és használati melegvíz költsége ennek is köszönhetően nagyon kedvező, nyáron: 7000 Ft/hó, míg télen 18000 Ft/hó.
Belépve a tágas, nagy gardróbbal bútorozható előszobába érkezünk, ahonnan nyílik a külön helyiségben található WC és a fürdőkádas fürdőszoba, ahol elhelyezésre került a mosógép is.
Az előszobából tovább haladva egy rendkívül tágas konyha-étkező társalgóba lépünk. Ebből nyílik egy 13 m2-es tágas hálószoba, illetve egy külön nyíló (így szobaként is értelmezhető) 18 m2-es erkélyes nappali.
Az ingatlanban nem régiben korszerű, MŰANYAG HOMLOKZATI NYÍLÁSZÁRÓK kerültek beépítésre, melegperemes, 2 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL. A szobákba új LAMINÁLT PADLÓ burkolat került lerakásra, a falfelületek kifestésre kerültek, illetve beépítésre került egy HiSec típusú lakásbejárati ajtó is.
A fürdőszoba és a WC csempeburkolata és szaniterei, illetve a konyha-étkező helyiség PVC lemez burkolata jelenleg funkcionálisan megfelelően működik, azonban esztétikai megjelenése miatt igény szerinti cseréje javasolt.
A lakáshoz tartozik a közgyűlés által jóváhagyott pincefelosztási terv szerinti pinceszinti tároló osztott használatának a lehetősége.
A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, 1/1 arányban magánszemély tulajdonban áll, a szerződéskötést és vételárkiegyenlítést követően azonnal birtokba vehető.
A TÁRSASHÁZRÓL:
A lakótelep szép rendezett környéken található, fákkal, parkokkal körülölelve. A területen a parkolás ingyenesen biztosított, mindig vannak szabad helyek. Az utcáról belépve az épületbe a lépcsőház rendezett képet mutat, nagyon biztonságos. Az épületbe RFid chip-pel tudunk belépni. A lépcsőház földszinti terei KAMERÁVAL VÉDETTEK. A lépcsőház lakóit 2 db lift szolgálja ki, de az értékesítésre kínált ingatlan lépcsőn is könnyen megközelíthető. Felérve az első emeleti szintre a lakás egy zárt, 4 lakásos folyosón a folyosó végén található.
A KÖRNYÉK:
A társasház zöld övezetben, PARKOSÍTOTT, CSENDES KÖRNYEZETBEN található. A közelben található több busz és a 2-es VILLAMOS végállomása. Szintén 1-2 perces sétára élelmiszerbolt is található. Az épület szomszédságában óvoda, bölcsőde található, gyalogos távolságon általános iskola és gimnázium is van. Az utca túloldaláról már a NAGYERDŐ dús fái járulnak hozzá a kellemes mikroklímához. Ideális lokáció a Klinika, az Agóra, a DEAC pályák, az egyetemi campusok és az M35-ös autópálya közelsége miatt is. Gyalogos távolságon belül pékség, gyógyszertár, cukrászda is található. Debrecen ezen lakótelepét igazán impozáns és prémium lakóövezetek veszik körül, ami kihat a környék jó megítélésére, a befektetés ÉRTÉKÁLLÓSÁGÁRA és a lakhatás biztonságára is. 
ÖSSZEGZÉS:
A lakást ajánljuk azoknak, akik egy kiemelkedő lokációval, jó elrendezéssel bíró, a jövőben is értékálló lakást keresnek saját, vagy befektetési célra Debrecenben!  
Olyan tulajdonost keresünk, aki értékeli a lakás ideális és KÉNYELMES TÉRKIALAKÍTÁSÁT, akinek számít a JÓ LOKÁCIÓ, a jó megközelíthetőség, akár tömegközlekedéssel, akár autóval, illetve akinek fontos, hogy az ELSŐ EMELETEN, nem pedig magas emeleten lakjon, legyen szó egészségi állapotáról vagy kisgyermekkel való közlekedésről! 
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, további információkkal és megtekintéssel kapcsolatosan keressen bizalommal, akár hétvégén is!
 
 

Térkép

network solutions vs ipage